Cowboysbag X Dappermaentje

De nieuwste High Winter collectie van Cowboysbag is gelanceerd in samenwerking met Dappermaentje!

Annelijn Sinjorgo, beter bekend als Dappermaentje op Instagram, heeft vanaf kleins af aan al een passie voor mode en ontwerpen. Deze passie heeft ze volledig in kunnen zetten tijdens het designen van haar eigen Cowboysbag collectie. Met haar toffe bohemian stijl en voorliefde voor maanelementen, hebben we samen een aantal prachtige tassen ontworpen waar we super trots op zijn.

De tassen uit de Cowboysbag X Dappermaentje collectie zijn dan ook echte eyecatchers waarmee je elke casual outfit op kunt fleuren. Maak je outfit af met één van de tassen in de toffe zebraprint of ga voor een pop of color met de prachtige rode kleur die toegevoegd is aan deze collectie. Je weet wat ze zeggen: “When in doubt, wear red!”

Meet the bags

Mini Bucket Yin Yang

Deze toffe mini bucket heeft een speels design door de vorm en het toegevoegde Yin Yang element. De tas sluit met een mooi leren koord en heeft een lange verstelbare strap. Al je dagelijkse essentials passen in deze leuk bucket en is een echte eyecatcher in elke look!

Crossbody Waning Moon

Klein, maar fijn! Neem deze crossbody mee tijdens een dagje stad of naar een dinerafspraak. Ideaal voor als je alleen je telefoon, pasjes en sleutels mee hoeft te nemen. Zo wordt je tas ook nooit te zwaar!

Bucket Solstice

In dezelfde stijl als de Mini Bucket Yin Yang is er ook nog een grotere variant toegevoegd aan de collectie. De tas is gemaakt van soepel leer en is afgewerkt met tof borduurwerk waarin de bohemian stijl van Dappermaentje goed terugkomt. Welke bucket is jouw favoriet?

Shoulderbag Crescent Moon

Geïnspireerd op de vorm van de Crescent Moon, oftewel de maansikkel, is deze tas perfect te dragen als schoudertas. Met een tof knoopdetail en de keuze uit meerdere mooie najaarskleuren is de shoulderbag ideaal om mee te nemen naar een feestje of andere leuke gelegenheid!

Crossbody Orbit

Deze crossbody is een tas die je in elke situatie en bij elke outfit kunt dragen. Door onder andere de toffe strap staat hij super mooi bij een simpele klassieke look, maar is de tas ook stoer te combineren met een leuke denim look bijvoorbeeld.

Crossbody Full Moon

Zoals de naam al vermoed, heeft deze tas een speelse ronde vorm. Draag hem op twee verschillende manieren: met de lange strap draag je hem crossbody en met het korte geknoopte handvat draag je hem makkelijk mee in de hand. Deze tas is dus heerlijk divers!

Shopper Gibbous

Ook een fijne shopper mocht natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. De Shopper Gibbous is een mooie stevige shopper met de subtiele bohemian details. Neem deze shopper mee naar je werk of gebruik hem voor een dagje shoppen!

Shopper Poppy Oriental

Dezelfde shopper is er ook in een toffe flowerprint! Stand out en kies voor de geprinte variant. Ook deze shopper is super geschikt voor een dagje stad of het meenemen van je werk essentials.

Heel veel shop plezier!!

X Cowboysbag en Dappermaentje



Genoemde producten