Leuke sintcadeautjes

De Sint is weer in het land en dat betekent natuurlijk dat dit gevierd mag worden met gezelligheid en cadeautjes! Of je nu kinderen hebt of niet, Sinterklaas is absoluut een goede reden om een feestje te vieren. Kies ervoor om een leuk Sinterklaas dobbelspel te spelen of wissel simpelweg cadeautjes uit. Geen cadeau inspiratie? We zetten de leukste sintcadeautjes van Cowboysbag voor je op een rij!

Shoulder strap

Een shoulder strap is het perfecte cadeau voor iemand die van tassen houdt. De shoulder straps van Cowboysbag kun je namelijk combineren met verschillende tassen. Bevestig de strap simpelweg aan een daarvoor geschikte tas en de tas krijgt meteen een andere look. Zo geef je jouw everday tas net even een upgrade en kun je met één tas verschillende looks creëren. Een super leuk sintcadeau dus!

Keychain

Super leuk als sintcadeautje: een mooie sleutelhanger! De keychains van Cowboysbag zijn uiteraard gemaakt van hoge kwaliteit leer en zijn klein van formaat. Perfect dus om aan een sleutelbos te hangen. Zo raken je sleutels nooit meer kwijt!

Riem

Geef iemand een mooie leren riem cadeau. Een leuk en handig accessoire om toe te voegen aan elke outfit! Een leren riem van Cowboysbag gaat daarnaast ontzettend lang mee. Kies voor een leuke tailleriem of ga voor een klassieke broekriem.

Leather luggage tag

Voor de echte reiziger is een cadeautje in het reisthema natuurlijk ontzettend leuk. Ga voor een leren luggage tag! Deze gaat super lang mee door het leren materiaal en zo weet je zeker dat je koffer altijd zijn weg weer terugvindt. De tag kan aan een koffer gehangen worden, maar is ook zeker te gebruiken als tof accessoire. Hang de tag bijvoorbeeld aan jouw favoriete Cowboysbag tas!

Portemonnee

Als laatste is ook een portemonnee een heel leuk sintcadeautje. Een fijne dagelijkse essential die bij niemand in de tas mag ontbreken. Kies voor een klein model die in elke tas past of ga voor een wat grotere portemonnee. De grote portemonnees van Cowboysbag beschikken over meerdere vakken voor pasjes en er is ook nog meer dan genoeg ruimte voor brief- en muntgeld. Een ideaal sintcadeautje!



Genoemde producten