Kerstoutfit inspiratie

De dagen worden weer kouder en ook de feestdagen komen er bijna aan. Tijd dus om jouw outfits af te stemmen op het koude weer en de aankomende feestgelegenheden. Of je nu een kerstdiner op de planning hebt staan of een dagje weg gaat in de kerstvakantie, een tas mag uiteraard niet ontbreken in je look! We zetten de mooiste tassen voor elke gelegenheid voor je op een rij. Je leest de leukste kerstoutfit inspiratie hieronder.

Kerstdiner

Staat er een gezellig kerstdiner op de planning met vrienden of familie? Dan heb je een outfit nodig waarmee je comfortabel aan tafel kunt schuiven, maar ook een outfit die goed bij het thema van het diner past. Ga je voor chique of iets meer casual? Beide looks maak je natuurlijk af met een mooie Cowboysbag tas. Kies voor een klassieke crossbody tas gemaakt van suède materiaal of ga voor een stoerder model met studs!

Kerstfeest

Voor kerst en oud en nieuw pak je misschien ook nog wel een leuk feest mee. Dan is een phone bag de ideale tas om mee te nemen. In dit model tas passen de essentials die je nodig hebt voor een feestje, zonder dat je een te grote zware tas mee hoeft te slepen. Shop bijvoorbeeld de Phone Purse Garston in een toffe crocoprint of ga voor Bag Newton in één van de mooie winterkleuren.

Kerstvakantie

Uiteraard betekent het einde van het jaar ook dat de kerstvakantie eraan komt en daarbij misschien wel een aantal vrije dagen. Wellicht staan er nog leuke activiteiten op de planning of een gezellig dagje weg. Ook bij deze outfit mag een mooie Cowboysbag natuurlijk niet ontbreken. Tijdens een actieve planning is het handig om een praktische tas mee te nemen. Kies daarom voor een grote crossbody tas die naast praktisch ook nog ontzettend stylish is!

Kerstinkopen

Moet je de kerstinkopen nog doen? Dan heb je natuurlijk een handige shopping bag nodig. Een tas die niet alleen ruim is zodat al je aankopen erin passen, maar ook leuk is en handig in gebruik. Kies bijvoorbeeld voor de stevige Shopper Gibbous uit de Cowboysbag X Dappermaentje collectie. Deze tas is ontzettend stevig en heeft een leuke bohemian opdruk.

Veel shop plezier en fijne feestdagen!



Genoemde producten