Oud en nieuw party outfit

Met het kerstweekend nog vers in het geheugen, is het toch alweer bijna tijd voor oliebollen en champagne. Oud en nieuw staat weer voor de deur! Op welke manier je het nieuwe jaar ook in gaat luiden, een toffe party outfit mag natuurlijk niet ontbreken. Style je outfit af met de mooiste accessoires en maak er een onvergetelijke avond van. Met deze toffe oud en nieuwe party outfit ideeën verschijn jij stralend op dat leuke oud en nieuw feest!

Classic in black

Kies voor klassiek zwart in combinatie met een geprinte tas. Met zwart zit je altijd goed. Deze kleur kun je eindeloos combineren met verschillende prints en andere kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een all black outfit en draag daarbij één van de toffe tassen met zebraprint uit de Cowboysbag X Dappermaentje collectie. De Crossbody Waning Moon is de perfecte tas om te dragen tijdens oudjaarsavond. Deze crossbody tas is lichtgewicht en heeft net genoeg ruimte voor jouw party essentials!

Dancing queen

Staat er een leuk feestje op de planning? Kies dan voor een toffe party outfit waar je goed in kunt swingen. Een mooie jurk of jumpsuit bijvoorbeeld met een subtiele glitter of feestelijke look. Maak de look af met een mooie Cowboysbag en je bent ready voor de avond. Een mooie phone purse is de ideale tas om te dragen bij deze look. Meer dan je telefoon, sleutels en je pasjes heb je namelijk niet nodig tijdens het feesten.

Kies voor kleur

Knallend het nieuwe jaar in met kleur! Natuurlijk is zwart een ‘altijd goed’ kleur en kun je all out gaan met glitters dit jaar, maar ook met een uitgesproken kleur maak je gegarandeerd indruk. Je kunt ervoor kiezen kleur terug te laten komen in zowel je kleding als je accessoires. Combineer verschillende kleuren met elkaar of houd het iets rustiger en laat één gekleurd item eruit knallen. Een tas is daarbij een handig accessoire om te gebruiken als ‘pop of colour’. Kies voor een leuke Cowboysbag in één van de prachtige najaarskleuren om je look helemaal af te maken!

Team Cowboysbag wenst jou alvast een spetterend 2023 toe!



Genoemde producten