De Femme Collection

De nieuwe Spring/Summer collectie van 2023 is gelanceerd! En alhoewel het warme weer nog even op zich laat wachten, dompelen wij ons al onder in de voorjaarssferen met deze toffe nieuwe collectie. De Cowboysbag SS23 collectie bestaat uit vijf verschillende sub-collecties met elk een eigen look en feel. Met deze week in de spotlight: de Femme Collection!

De Femme Collection heeft een vrouwelijke touch door de ronde en speelse details. Leuke bucketbags en fijne crossbodytassen vormen de basis van deze collectie. Neem de tassen mee tijdens een leuke diner date of draag één van de tassen tijdens een dagje stad.

Bag Alpine

Deze fijne crossbody Alpine biedt ruimte voor al jouw benodigdheden die je kwijt kunt in het hoofdvak met magneetsluiting. Het koord is hierbij een speels detail aan de voorkant van de tas. Binnenin vind je 1 open vak en 2 ritsvakken voor extra opbergruimte.

Bag Payette

Het speelse bucket design van Bag Payette geeft een leuke touch aan elke outfit. Of je deze tas nu draagt naar een zakelijke afspraak of een date, Bag Payette creëert meteen een leuke straling! De tas sluit met een trekkoord en beschikt over voldoende opbergruimte.

Bag Cairo

Deze bucket bag heeft een soortgelijk design als Bag Payette, maar is net een slag groter en heeft een ander koord om de tas mee dicht te maken. Draag Bag Cairo in de hand of maak gebruik van de extra meegeleverde schouderband en draag de tas crossbody.

Bag Hoover

Bag Hoover is de ultieme multi-inzetbare tas. Genoeg ruimte voor je dagelijkse essentials, maar ook tijdens een avondje uit kan deze tas prima mee. De tas beschikt over 1 open vak binnenin en 1 ritsvak. Klein, maar fijn en een goede basistas om toe te voegen aan je garderobe!

Bag Middleten

De leuke Bag Middleten is geïnspireerd op het klassieke ‘bowling bag’ design. Een tas die geschikt is voor veel gelegenheden en voldoende ruimte biedt voor al je essentials.

Benieuwd naar de gehele Spring/Summer collectie? Shop alle tassen uit de nieuwste SS23 collectie hier!



Genoemde producten