Verder
shoppen
AFREKENEN Shoppingbag

Klantenservice

Duurzaamheid

Cowboysbag Factory and Tannery Certificates

Cowboysbag gelooft in een open en eerlijke werkomgeving. We streven ernaar deze houding toe te passen in onze volledige distributieketen. We richten ons op hoge ethische normen met respect voor het milieu.

Samen met de naleving van ICS verbeteren we de omstandigheden voor mensen die in onze fabrieken werken.

De ISO 9001-certificaat geeft onze organisatie de kwaliteitssystemen die de basis vormen voor betere klanttevredenheid, motivatie van het personeel en voortdurende verbetering.

Cowboysbag heeft de Business Social Compliance Initiative (BSCI) - gedragscode voor onze fabrieken geïmplementeerd. Deze gedragscode bevat internationale arbeidsnormen voor arbeidsomstandigheden.

LWG: De Leather Working Group (LWG) zet zich in voor het verbeteren van milieubeheer en welzijn in de leerindustrie.

GRIHA:
Vier sterren SVA
Green Rating for Integrated Habitat Assessment (GRIHA), is een nationaal ratingsysteem voor groene gebouwen in India om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Naast deze certificaten zijn onze tassen, portemonnees en accessoires gemaakt van plantaardig gelooid leer met een onderscheidend karakter. Het plantaardig looien is de echte "chroomvrije" methode en bevat geen schadelijke chemicaliën. Deze manier om de huid tot een duurzaam materiaal te verwerken is een tijdrovend proces en is de meest milieuvriendelijke manier om leer te kleuren.