Verder
shoppen
AFREKENEN Shoppingbag
Sorteer op
2 artikelen
  • 1
  • /
  • 1

Onderhoudsartikelen

Van lederen producten heb je lang plezier en in de loop der tijd wordt het leer vaak alleen maar mooier. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om te voorkomen dat je tas onverhoopt beschadigd raakt, adviseren we je om jouw Cowboysbag altijd voor gebruik te voorzien van een beschermingslaagje. Zo maak je de tas water- en vuilafstotend. Hiervoor kan je gebruik maken van de Cowboysbag onderhoudsartikelen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de Cowboysbag leersoorten, maar kunnen ook uitstekend worden gebruikt voor andere typen lederwaren.

Cowboysbag Multispray

Met de Cowboysbag multispray spuit je de tas eenvoudig en snel in. Houd de spuitbus rechtop, op een afstand van ongeveer 30 cm van het lederen product voor een optimaal resultaat. Zo wordt het item waterafstotend en vuilwerend. Voor het beste behoud van het leer, adviseren we je om bij intensief gebruik jouw lederen accessoire elke drie maanden te behandelen met de spray.

Bestel Cowboysbag onderhoudsartikelen online

Wil jij jouw Cowboysbag of andere lederen accessoires extra bescherming bieden? Bestel dan snel één van onze onderhoudsartikelen online in onze webshop. Wij sturen het dan direct naar je toe, voor een snelle bescherming en onderhoud van jouw lederwaren.