Verder
shoppen
AFREKENEN Shoppingbag

Klantenservice

Betalen

Betaalmethoden

iDeal


iDeal staat bekend om het veilig, eenvoudig en vertrouwd online betalen, via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. iDeal brengt je met één klik naar jouw vertrouwde omgeving van het internetbankieren. Alle klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken.

PayPal


Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Aan het eind van het bestelproces word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van je betaling word je teruggeleid naar de Cowboysbag website.

Bancontact


Bankier je in België online bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank? Dan kan je via MultiSafepay met Bancontact veilig online bestellen met je bankpas.

SOFORT Banking


Betalen met SOFORT Banking gebeurt eenvoudig, veilig en snel. Kies jouw bank, log in en bevestig de online bankoverschrijving. De SOFORT Banking betaling vindt in real-time plaats, waardoor we snel een bevestiging van de betaling ontvangen en de online bestelling vlot kunnen verzenden.

Giropay


Wanneer je in Duitsland internetbankiert bij Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank, dan kan je betalen met Giropay. Je wordt via MultiSafepay doorverwezen naar je veilige en vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Giropay worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling gelijk kunnen verzenden.

Cadeaubonnen

Fashioncheque


Om te betalen met een Fashioncheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashioncheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Het (eventueel) resterende bedrag kan alleen worden voldaan met iDeal. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Fashioncheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Cowboysbag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.

Your Gift Card


Om te betalen met een Your Gift Card kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Your Gift Card'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDeal. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Your Gift Card, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Cowboysbag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Your Gift Card.

VVV-card


Om te betalen met een VVV-card kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met VVV-cardī. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDeal. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV-card, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Cowboysbag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de VVV-card.

Cadeaubonnen combineren

Het is niet mogelijk om met een combinatie van cadeaubonnen de betaling te voldoen, bijvoorbeeld met een Fashioncheque en een Your Giftcard. Wel is het mogelijk om de bestelling af te ronden met meerdere kaarten van dezelfde soort, bijvoorbeeld met meerdere Fashioncheques.