Verder
shoppen
AFREKENEN Shoppingbag
Filters
Sorteer op
88 artikelen

Cowboysbag Riemen

De riemen van Cowboysbag, dat is waar het ooit allemaal mee begon (toen nog onder de naam Cowboysbelt). We wilden stoere riemen maken, die je kunt dragen op een goede jeans. En dat doen we nog steeds! Onze riemen zijn er in alle soorten en maten. Zo hebben we nog steeds de stoere modellen om te dragen op een spijkerbroek, maar we hebben ook wat chiquere riemen aan onze collectie toegevoegd. Deze passen perfect op een nette pantalon, casual chino's en bij formelere gelegenheden.

Riemen in alle maten

Wij maken geen onderscheid: iedereen kan een riem dragen! Daarom hebben we riemen voor mannen, vrouwen én kinderen. Het verschil zit hem in het gebruik van motiefjes, kleuren en breedte. De maten op de Cowboysbag website worden weergegeven in millimeters.

Bestel jouw Cowboysbag riemen online

Welke riem draag jij binnenkort? Bestel jouw favoriet snel online in de Cowboysbag webshop. Zodra jouw order ontvangen is, gaan we gelijk voor je aan de slag. Zo heb je snel plezier van jouw nieuwe lederen riem.

Wil je jouw stijl tot in de puntjes op elkaar afstemmen? Bekijk dan ook de Cowboysbag tassen, portemonnees en meer lederen accessoires.