Verder
shoppen
AFREKENEN Shoppingbag

Cowboysbag Sample Sale
Zet hem alvast in je agenda: de Cowboysbag Sample Sale! De Cowboysbag sample sale vindt plaats op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november 2018. Voor scherpe prijzen kun je prachtige samples en vorige Cowboysbag collecties voor een klein prijsje scoren. Met kortingen die oplopen tot 80%!

Reserveer nu jouw ticket voor slechts € 5,- voor het gewenste tijdvak. Bij aankoop van een artikel en tegen inlevering van jouw entreeticket bij de kassa ontvang je € 4,- korting op je aankoop!

Heb je een e-mailadres van Casema, Home, Ziggo of UPC, dan is de kans groot dat het ticket wordt geblokkeerd door het e-mailaccount. We adviseren daarom om gebruik te maken van een ander e-mailaccount.DATA EN TIJDVAKKEN

We hebben meerdere data en tijdvakken beschikbaar waarin je kunt shoppen

vrijdag 23 nov 16.00 - 16.45
vrijdag 23 nov 17.15 - 18.00
vrijdag 23 nov 18.45 - 19.30
vrijdag 23 nov 20.00 - 20.45

zaterdag 24 nov 10.00 - 10.45
zaterdag 24 nov 11.15 - 12.00
zaterdag 24 nov 13.00 - 13.45
zaterdag 24 nov 14.15 - 15.00VEELGESTELDE VRAGEN

1. Moet ik ook een ticket kopen voor mijn kinderen?
Nee, je hoeft geen tickets te kopen voor je kinderen. Kinderen onder de 16 jaar mogen kosteloos mee naar binnen.

2. Hoeveel tickets kan ik tegelijkertijd kopen?
Je kunt tot maximaal 4 tickets tegelijkertijd kopen. Wel zo makkelijk als je met meerdere vriendinnen of je partner langskomt! Per toegangsticket kan 1 persoon naar binnen.

3. Waarvoor hebben jullie mijn e-mailadres en telefoonnummer nodig?
Persoonlijke gegevens zoals het e-mailadres hebben wij nodig voor het toesturen van je sample sale ticket. Dit ticket heb je nodig om toegang te krijgen tot de sample sale locatie. Het kan helaas onverhoopt (en zeer zelden!) voorkomen dat we een tijdvak moeten annuleren. Hiervoor is het handig als wij jouw telefoonnummer hebben, zodat we je op tijd hiervan op de hoogte kunnen stellen. Mocht dit het geval zijn, wordt er een alternatief geboden of krijg je je betaalde ticket terug.

4. Hoe werkt de sample sale?
Voor toegang tot de sample sale betaal je een klein bedrag van € 5,-. Dit geeft je recht op een toegangsticket tot de sample sale. Reken je wat af tijdens de sample sale en lever je je entreeticket in, dan wordt er € 4,- van je totaalbedrag afgehaald bij de kassa.

5. Hoe lang heb ik toegang tot de sample sale met mijn ticket?
Met jouw ticket kun je 45 minuten lang onverstoord shoppen. Na 45 minuten vragen we je richting kassa te gaan om jouw aanwinsten af te rekenen.

6. Wordt de voorraad tussentijds aangevuld?
Jazeker! Om iedereen gelijke kansen te geven een Cowboysbag naar keuze te scoren, vullen we na ieder tijdvak weer aan.

7. Hoe hoog zijn de kortingen?
Tijdens de sample sale bieden we originele Cowboysbag artikelen aan uit eerdere collecties met hoge kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 80%!

8. Kan ik een artikel wat ik tijdens de sample sale koop ruilen of retourneren?
Nee, het is niet mogelijk om een artikel wat gekocht is tijdens de sample sale te ruilen of te retourneren. Het wordt geadviseerd om je product goed te checken voordat je gaat afrekenen. Er geldt geen garantie op gekochte producten.

9. Geldt er garantie op gekochte producten?
Doordat de prijzen zodanig laag zijn tijdens de sample sale, kunnen wij geen garantie bieden op gekochte artikelen.

10. Kan ik met het openbaar vervoer komen?
De locatie (Sevillaweg 104 in Rotterdam) is lastig te bereiken buiten reguliere werktijden met het openbaar vervoer. We raden het sterk aan om met eigen vervoer te komen. In de directe omgeving van de locatie kan gratis geparkeerd worden.

11. Zijn er parkeerplekken voor invaliden beschikbaar?
Ja, er zijn enkele parkeerplekken voor de deur beschikbaar.

12. Wat is het adres van de sample sale locatie?
Het adres van de Cowboysbag sample sale is:
Sevillaweg 104
3047 AL Rotterdam
Het pand is vanaf de hoofdweg niet te zien. Zie hieronder een plattegrond voor de exacte locatie.13. Hoe kan ik mijn ticket betalen?
Je kunt je toegangsticket betalen via iDeal. Koop enkel tickets via de officiele sample sale pagina van Cowboysbag: www.cowboysbag.com/samplesale

14. Hoe kan ik betalen tijdens de sample sale?
Tijdens de sample sale kun je zowel contant (graag zo gepast mogelijk) als met pin afrekenen.

15. Mag ik mijn jas en tas mee naar binnen tijdens de sample sale?
Je kunt je tas en jas niet mee naar binnen nemen. Deze kun je wel geheel veilig achterlaten bij een bewaakte en gratis garderobe. Na afloop van jouw shopsessie (dus na afrekenen) krijg je weer je tas en jas terug. Uiteraard mag je wel even naar de garderobe om je portemonnee te halen.

16. Ik heb mijn ticket niet ontvangen, maar wel betaald. Gaat dit wel goed?
Heb je een emailadres van Casema, Home, Ziggo of UPC, dan is de kans groot dat het ticket wordt geblokkeerd door het e-mailaccount. We adviseren daarom om gebruik te maken van een ander e-mailaccount. Heb je toch dit e-mailadres gebruikt, je spam gecheckt en toch niets ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via samplesale@cowboysbag.com.

17. Ik zie het tijdvak waarin ik wil shoppen, er niet meer bij staan. Kan ik hier nog tickets voor kopen?
Als je het tijdvak niet meer ziet staan, dan betekent dit dat het tijdvak uitverkocht is. Helaas is het niet meer mogelijk om nog kaarten voor dit tijdvak te kopen.

Koop een ticket


1. Selecteer een datum/tijd

2. Aantal tickets

3. Je gegevens

4. Selecteer je bank
 Ik wil graag de cowboysbag nieuwsbrief ontvangen.