Leuke kerstcadeaus

Kerst staat weer voor de deur! En dat betekent gezelligheid, kerstdiners en uiteraard een kerstboom met cadeautjes eronder. Maar wat leg je dit jaar voor jouw geliefden onder de boom? Uiteraard ben je voor de leukste kerstcadeaus bij Cowboysbag aan het juiste adres. We zetten een aantal kerstcadeau tips voor je op een rijtje!

Leren crossbody tas

Met een crossbody tas maak je zeker iemand blij! Door de veelzijdigheid van deze tas en de verschillende toffe designs, is er voor ieder wat wils. Kies voor een speels bucket met een uitgesproken print als de ontvanger van jouw cadeau wat excentrieker is. Maar ook voor een wat neutrale tas ben je bij Cowboysbag aan het juiste adres. Met een mooie zwarte leren crossbody sla je de plank nooit mis!

Een shopper

Voor de echte shopfanaat! Een mooie shopper is een fijne toevoeging aan elke garderobe, maar zeker voor iemand die houdt van grotere tassen. Draag de shoppers van Cowboysbag tijdens een dagje winkelen of gebruik de tas als werktas. Met een shopper kun je alle kanten op, waardoor het een perfect kerstcadeau is!

Backpack

Is de ontvanger van jouw kerstcadeau een sportief type die op de fiets naar werk gaat of graag een wandeling maakt met een backpack? Dan is een mooie leren rugzak van Cowboysbag een perfect kerstcadeau! Door het leren materiaal krijgt de backpack een stoere uitstraling en het leer zorgt er ook nog eens voor dat de rugzak ontzettend lang mee gaat.

Portemonnee

Een portemonnee is een perfect accessoire om cadeau te doen. Beschikbaar van klein tot groot en in veel verschillende designs! Kies bijvoorbeeld voor een model met een stevige rits of voor een wallet waar alleen pasjes in kunnen. Absoluut een leuk kerstcadeau!

Handschoenen

Kerst betekent ook dat het weer flink koud wordt. Daarom is het dragen van handschoenen geen overbodige luxe. De handschoenen van Cowboysbag zijn vrijwel allemaal gemaakt van suède leer. Hierdoor zijn de handschoenen niet alleen heerlijk warm, maar geeft deze accessoire ook een luxe uitstraling aan elke look. Daarnaast worden de handschoenen geleverd in een mooie box die je meteen met een strik onder de boom kunt leggen.

Shop de leukste kerstcadeaus hieronder!



Genoemde producten