De Nubuck Collection

Er staat een nieuw seizoen voor de deur, al moeten we nog even geduld hebben, maar dat betekent ook dat we onze garderobe weer om kunnen gaan gooien! De nieuwste zomercollectie van Cowboysbag is precies waar je op hebt gewacht; de Nubuck Collectie bestaat uit elegante nubuckleer tassen van hoge kwaliteit. De tassen zijn verkrijgbaar in vier zomerse kleuren om je outfit helemaal op te fleuren. Deze collectie is te herkennen aan de zachte kleuren en de speelse kwastjes die aan de tas zijn bevestigd. Met acht verschillende modellen is er keuze genoeg!

Purse Armona

Purse Armona heeft genoeg ruimte voor al je pasjes en losgeld, waardoor de portemonnee naast trendy ook nog super functioneel is. Dit item komt in vier leuke kleuren en door het kleine formaat is deze ideaal voor dagelijks gebruik. Verder is deze portemonnee natuurlijk onwijs leuk in combinatie met een van de tassen.

Phone Bag Bonita

Ontworpen om je telefoon goed te bewaren en tegelijkertijd een vleugje elegantie aan je outfit toe te voegen, Phone Bag Bonita is een must-have accessoire. Deze tas is gemaakt van luxueus nubuckleer en biedt een stijlvolle oplossing om je benodigdheden bij de hand te houden. Deze Phone Bag past moeiteloos bij elke outfit!

Bag Trimmer

Bag Trimmer is hét model dat je veel gaat zien deze zomer. De trendy schoudertas met ronde hoeken en leuke details heeft genoeg ruimte voor jouw dagelijkse spullen. De tas valt mooi over de schouder en is perfect voor een dagje stad of een avondje uit!

Bag Selma

Bag Selma is een mix van functionaliteit en elegantie. Dankzij het ruime interieur, gecombineerd met meerdere vakken, kun je al je items goed opbergen. Of het nu een dag op kantoor is of een dagje in de stad, deze tas is zeer praktisch en tilt je stijl naar een hoger niveau.

Bag Laton

Bag Laton is een kleine crossbody tas die leuk te combineren is met iedere outfit. Het compacte formaat van de tas maakt het ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een minimalistisch maar toch chique accessoire. Met een ritssluiting zorgt deze tas ervoor dat al je essentials veilig opgeborgen zijn!

Bag Posey

Bag Posey is een statement tas die een vleugje glamour toevoegt aan jouw outfit. Het unieke design, door de luxueuze nubuck buitenkant en een opvallend speels kwastje, maakt deze tas tot een echte showstopper. Met zijn ruime opbergruimte en aandacht voor detail combineert Bag Posey functionaliteit met high fashion.

Bag Del Rey

Bag Del Rey is een klassieke tas die op meerdere manieren gedragen kan worden. Het opvallende kenmerk van de Bag Del Rey is het kwastdetail, dat een speels tintje toevoegt aan het totale ontwerp. Deze tas zorgt ervoor dat jij (én de tas) opvalt waar je ook verschijnt.

Laptopbag Biola

Laptopbag Biola is een perfecte tas voor alle ‘business women’ onder ons. Ontworpen om laptops en tablets veilig in op te bergen, straalt deze tas professionaliteit en elegantie uit. Draag al je work essentials bij je in stijl.

Benieuwd naar de gehele High Summer Collectie? Shop alle tassen uit de nieuwste zomercollectie hier!



Genoemde producten