De Festival Collection

De zomer komt eraan en de festivals staan ​​voor de deur. Met de Cowboysbag Festival Collection steel jij dit seizoen de show. De tassen hebben een blauw of beige getinte slangenprint die per tas verschilt, waardoor ze allemaal uniek zijn. Alle tassen bieden voldoende ruimte voor je festival benodigdheden. Maak je klaar voor de zomer met je nieuwe Cowboysbag!

Phone Bag Dunlap

Phone Bag Dunlap is een compacte en handige tas die ontworpen is om je benodigdheden bij de hand te houden. Vanwege het stijlvolle design en de functionele vakken zorgt deze tas ervoor dat je telefoon, contant geld en pasjes gemakkelijk binnen bereik zijn terwijl je geniet van eindeloze dansjes op een festival. Verkrijgbaar in zwart/blauw en zand/bruin; deze tas past moeiteloos bij al je festivaloutfits.

Bag Paige

Bag Paige is een crossbody tas die functionaliteit combineert met een vleugje stijl. De opvallende strap met slangenprint voegt een trendy element toe aan het totale ontwerp en maakt het op zichzelf al een fashion statement. Bag Paige is perfect om je benodigdheden in mee te nemen naar een gezellig feestje.

Bag Worth

Als je een gedurfd fashion statement wil maken, is Bag Worth met zijn slangenprint de perfecte keuze. Deze tas heeft genoeg ruimte om al je festivalbenodigdheden in op te bergen, terwijl de slangenprint een stoere touch toevoegt. Door dit opvallende design is Bag Worth een must-have accessoire voor elke festivalganger.

Bag Seville

Bag Seville is een shopper die zowel stijlvol als praktisch is. Met het ruime interieur biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Vooral fijn als je nog wat extra kleding inpakt, mocht het ’s avonds nog afkoelen. Wat deze tas onderscheidt van de rest, is dat er ook nog een kleinere tas bij zit. Hierdoor kun je al je kleinere items dicht bij je dragen, waardoor je er snel bij kunt.

Benieuwd naar de gehele High Summer Collectie? Shop alle tassen uit de nieuwste zomercollectie hier!



Genoemde producten