De zomer sale is begonnen!

Terwijl de temperaturen stijgen, dalen onze prijzen. Bij Cowboysbag ontdek je nu de meest trendy tassen en portemonnees met scherpe kortingen. Dat geeft je de vrijheid om het bespaarde bedrag te besteden aan andere leuke dingen in de zomer, zoals een heerlijke cocktail op een zonnig terras of een dagje uit. 

Suède zacht 

In deze tijd van het jaar blijft suède een absolute hit. Door de zachte uitstraling is het de perfecte keuze voor een tas voor een ontspannen zomerdag. De Bucket Webster is precies wat je nodig hebt! Gooi er moeiteloos al je spullen in en voeg een stijlvol accent toe aan je look. Met vier verschillende kleuren is er voor iedereen een perfecte tas te vinden! 

Streep voor streep: Zebra 

Is een zebra wit met zwart of zwart met wit? Hoe het ook zit, deze fantastische print laat je stralen deze zomer. Met maar liefst vier verschillende modellen schitter jij onder de warme zon. Een populair model deze zomer is de Shoulderbag Crescent Moon. Draag de tas gemakkelijk over je schouder en draag al je spullen veilig bij je. Combineer de tas met een prachtige zomerjurk en laat de zebra print eruit springen! 

Crossbody favorieten 

Of je nu naar een festival gaat, een dagje naar de dierentuin of even snel naar de supermarkt, een crossbody tas blijft de favoriet van velen. Met een tas die je om je middel draagt, heb je belangrijke items zoals je telefoon altijd binnen handbereik. Cowboysbag heeft crossbodytassen met stoere flappen of eenvoudige ritsen. Een favoriet uit de collectie is de Crossbody Bag Clune; klein, compact, maar groot genoeg voor al je essentiële spullen! 

Ben jij helemaal enthousiast geworden door al die geweldige tassen? Goed nieuws! Je kunt ze nu allemaal shoppen met kortingen vanaf 30%! Als je op zoek bent naar nog meer trendy tassen tegen scherpe prijzen, bekijk dan snel de items hieronder. 



Genoemde producten