Ontdek de nieuwste collectie van Cowboysbag!

De iconen 

De speciale Icons-collectie bestaat uit meerdere bestseller tassen uit eerdere collecties en is samengebracht als de 'Icons’. De collectie is geïnspireerd door tijdloze vormen en materialen, maar met een moderne twist. Of je nu op zoek bent naar de perfecte tas voor dagelijks gebruik of een statement accessoire voor speciale gelegenheden, de Icons Collectie heeft voor elk wat wils. 

De nieuwe collectie, de iconen. Bag Altona en bag Anmore

De Bromont, Altona, Anmore en Angus bags zijn ideaal voor een dagje weg. Deze modelletjes zijn niet te groot en kan je gemakkelijk crossbody of op je rug dragen, ideaal voor als je op stap gaat en je essentials bij je wil dragen. Ga je voor de klassieke kleur ‘fawn’ of een opvallende groene kleur als ‘pine’?  

De Alberton, Brampton, Adstock en Camrose tassen zijn perfect voor dagelijks gebruik en om al je werkbenodigdheden in te vervoeren. Door het gebruik van hoogwaardig lichtgewicht leer zijn ze stevig en niet te zwaar. Maak een statement met deze fantastische modellen in de mooiste kleuren. Match je prachtige tas met bijpassende accessoires; de Cabano en Canora portemonnees zijn in dezelfde stijl gemaakt en matchen daarom perfect bij de tas! En wist je dat de Brancroft sleutelhanger niet alleen gebruikt kan worden als ‘standaard’ sleutelhanger, maar dat je deze ook gemakkelijk aan je broek kunt bevestigen, zodat je nooit je sleutels kwijtraakt en ze altijd dicht bij je draagt! 

Braided collectie 

Voor degenen die op zoek zijn naar een opvallendere uitstraling, is de Braided Collectie een perfecte match! In deze collectie vind je prachtige modellen met hand gevlochten details zoals het hengsel of de sluiting. De collectie komt in twee tijdloze kleuren: black en fawn. Het vlechten van leer is een kunst die vakmanschap en geduld vereist. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en de gevlochten details maken deze tassen vrouwelijk en stijlvol. 

Kies voor de Estevan en Enderby tassen als je op zoek bent naar een subtiele tas. Deze modellen zijn leuk te combineren met een stoere jeans en houden het toch classy en vrouwelijk. Of combineer deze pareltjes met een hakje voor de finishing touch van je avondlook. 

Wil je liever een tas voor dagelijks gebruik waarin je alles gemakkelijk kwijt kunt? Ga dan voor de Edmonton of Elkford tas. Hou je ervan om je handen vrij te hebben? Kijk dan eens bij de Edson Backpack. Deze zijn ideaal voor het werkende leven of voor een dagje eropuit. 

In een wereld waarin trends snel veranderen, zijn de Icons en Braided collecties van Cowboysbag tijdloze kunstwerken. Dus, als je op zoek bent naar een manier om je garderobe nieuw leven in te blazen en een blijvend statement te maken, hoef je niet verder te zoeken dan deze prachtige nieuwe collecties. Ontdek de wereld van ongeëvenaarde stijl op Cowboysbag.com en laat je betoveren door de ultieme uitingen van mode en allure. Genoemde producten