De musthave collectie van dit moment! 

De To the Moon-collectie valt direct op door de soepele ontwerpen van de tassen. De tassen uit deze collectie zijn vervaardigd van een combinatie van suède en Bonanza leer. Alle To the Moon-tassen stralen een casual look en feel uit, waardoor ze perfect bij al je outfits passen. Een absoluut hoogtepunt in deze collectie is The Moonbag, die in drie verschillende kleuren en maten verkrijgbaar is. Welke To the Moon-tas is jouw favoriet? 

De Carlyle Bag en de Cobourg Bag zijn ideaal voor een dagje uit. Deze modellen zijn niet te groot en kunnen gemakkelijk als crossbodytas gedragen worden; perfect voor als je op pad gaat en al je essentiële spullen bij je wilt hebben. De Cobourg Bag heeft een soepel en veelzijdig ontwerp en kan niet alleen als crossbodytas, maar ook als handtas gedragen worden. Dit model is verkrijgbaar in de fantastische en tijdloze kleuren Black, Olive en Cognac. 

De Concord Bag is een fantastische tas die je overal mee naartoe kunt nemen en die net iets groter is, waardoor je naast je essentiële items ook nog ruimte overhoudt voor andere spullen. De Concord Bag straalt elegantie met een vleugje chique uit, maar behouden toch een stoer karakter. Als je op zoek bent naar een tas die niet te groot of te klein is en die altijd bij elke gelegenheid past, dan is de Concord Bag de perfecte keuze! 

Functioneel, robuust en tijdloos - dat zijn echt de sleutelwoorden voor de Creston Bag en de Colwood Bag. Deze tassen zijn ideaal om bij de hand te hebben als je een professionele en zakelijke levensstijl hebt. Door het gebruik van Bonanza leer in combinatie met suède ogen deze tassen stoer, maar niet onbuigzaam. Dankzij hun klassieke kleuren passen ze bij elke outfit en kun je ze moeiteloos combineren met zowel een jeans als een pantalon. 

The men's-collection

De Men's-collectie bestaat uit twee tassen die ideaal zijn om je laptop in te vervoeren: de Frederich Bag en de Holden Bag. Deze tassen zijn stevig en bieden uitstekende bescherming voor je laptop. Er is een klein verschil tussen deze twee modellen: de Frederich Bag heeft een strakker ontwerp en heeft geen apart vak voor je laptop, terwijl de Holden Bag iets soepeler is en wel een extra vak voor je laptop heeft. Beide tassen zijn ook perfect om te gebruiken tijdens een weekendje weg en kunnen bij langere reizen als extra bagagestuk dienen. 

In de To the Moon-collectie en de Men’s-Collectie vind je dus verschillende soorten tassen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik, een professionele werktas of een laptopvriendelijke tas, deze collecties hebben voor ieder wat wils. Dus, welke tas uit deze prachtige collecties past perfect bij jouw levensstijl? Check ook onze andere tassen binnen de AW23 collectie! Genoemde producten