Shopping Weekend vol deals! 

Maak je klaar voor het Shopping Weekend! Het is tijd om je agenda leeg te maken en je verlanglijstje samen te stellen, want alleen op 30 september en 1 oktober kun je profiteren van kortingen tot wel 50%. Of je nu op zoek bent naar schoudertassen of laptoptassen, er is genoeg om jouw tassencollectie een boost te geven. Wij hebben een selectie tassen samengesteld, zodat ook jij dit weekend jouw droomtas kunt scoren voor een aantrekkelijke prijs!  

Tassen vol prints 

Ben jij een liefhebber van opvallende tassen? Dan zijn onze tassen met prints echt iets voor jou. De tassen met ‘slangenprint’ zijn perfect om jouw favoriete outfits af te stylen. Combineer de print bijvoorbeeld met een eenvoudige outfit en je steelt gegarandeerd de show. Of ga juist voor een gedurfde look door de slangenprint te combineren met een opvallende outfit. Naast slangenprints hebben we ook tassen met de welbekende ‘dots’. Deze print is geschikt voor elk seizoen en maakt al jouw outfits compleet! 

Crossbody musthaves

Crossbodytassen blijven altijd in de mode, en wij begrijpen waarom! Niet alleen zijn er tal van verschillende crossbodytassen in diverse kleuren en maten beschikbaar, de tassen zijn ook nog eens functioneel. Je kunt al je belangrijkste spullen meenemen terwijl je er trendy uitziet. Van crossbodytassen gemaakt van nubuck tot suède, we hebben het allemaal! 

Modieuze phonebags

Velen van ons herkennen het probleem: je neemt vaak te veel mee, of je hebt een te kleine tas waar je telefoon niet in past. Onze phonebags bieden de ultieme oplossing. Ze zijn compact maar bieden voldoende ruimte om je telefoon en bijvoorbeeld je betaalpas in op te bergen. Zo is het probleem opgelost, en zie je er ook nog eens stijlvol uit.  

Laat het Shopping Weekend niet aan je voorbijgaan! Met kortingen tot 50% en een breed aanbod van onder andere tassen met prints, crossbodytassen en phonebags, is er voor iedereen iets te vinden. Bekijk de geselecteerde tassen hieronder voor nog meer inspiratie om dit weekend jouw favoriete items te kopen.  Genoemde producten