De nieuwste High Winter collectie van Cowboysbag is live! 

Met trots presenteren wij de nieuwe Western Collection van Cowboysbag! Als je op zoek bent naar de perfecte mix van stijl, functionaliteit en een vleugje avontuur, dan is de nieuwste Western Collection van Cowboysbag zeker iets voor jou. Deze collectie, geïnspireerd op het ruige landschap van het Wilde Westen, brengt een vleugje cowboy-flair naar het dagelijks leven. 

Crossbody tassen 

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe tas en in iedere gaderobe hoort een crossbody tas. In de Western Collection hebben we een wilde range aan crossbody tassen. Een crossbody tas is ideaal voor iedere gelegenheid, je hebt je handen vrij en kan het overal bij combineren. Alle tassen hebben mooie western patronen. De Crossbody Canyon en Austin zijn tijdloze modellen en komen in mooie natuurlijke kleuren. De Crossbody Webberville en Valley zijn echte eyecatchers door de metallic touch. Deze tassen geven je outfit een extra boost! 

Over de schouder 

De western Collection combineert het stoere uiterlijk van het wilde westen, maar dan in een trendy jasje. De Crossbody Foreset en Citybag Mountain hebben allebei een kort hengsel om het als een schouder- en handtas te kunnen dragen, maar ook een lang hengsel voor het crossbody model.  

Klein, maar oh zo fijn 

Bij Cowboysbag begrijpen we dat je niet alleen op zoek bent naar stijl, maar ook naar functionaliteit. De Phonebag Rollingwood is stoer en klein, maar oh zo fijn. Je telefoon, pasjes en sleutels passen in dit kleine tasje, alles wat je nodig hebt, dicht bij je. 

Shop de shoppers 

De shoppers Lakeside en Tanglewood zijn twee prachtige tassen gemaakt van hoogwaardig suède. Shopper Lakeside heeft een ideale maat voor naar kantoor of een dagje in de stad. Met Shopper Tanglewood maak je niet alleen een statement met de grootte van de tas, maar ook met de mooie kleuren in het olijfgroen en ‘nomad’. Perfect voor een weekendje weg! 

Met de Western Collection maak je een statement waar je ook heen gaat. Of je nu een avondje uit bent in de stad, voor werk op pad bent of een weekendje weg met vrienden, deze tassen trekken zeker de aandacht en maken je outfit ready to go! 



Genoemde producten