Winter musthaves

De temperaturen dalen en de winter is in aantocht. Bereid je voor op het nieuwe seizoen met onze nieuwste collectie: de Western Collection. De tassen hebben allemaal een unieke uitstraling en geven jouw winter garderobe een boost! Of je nu een fan bent van het koude weer of niet, met deze tassen straal je gegarandeerd het hele seizoen!  

Crossbody Webberville 

Crossbody Webberville is een echte musthave voor dit moment; ideaal voor een uitje naar de kerstmarkt of tijdens een dagje winkelen. De tas biedt voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. De diverse kleuren maken je outfits compleet. De gouden variant is perfect voor het aankomende feestseizoen en om een vleugje sparkle aan je dagelijkse looks toe te voegen. 

Shopper Lakeside 

Voor wie meer ruimte nodig heeft, is Shopper Lakeside ideaal. Velen van ons herkennen het probleem dat je al je spullen kwijtraakt in je tas, maar dat is met deze tas niet aan de orde. Met twee handige ritsvakken blijven al je spullen georganiseerd. Daarnaast geeft het design van de tas een bijzondere uitstraling. De opbergruimte en look and feel maken deze tas een echte musthave! 

Phonebag Rollingwood 

Ben je juist op zoek naar een kleine tas voor alleen je belangrijkste essentials? Dan is Phonebag Rollingwood geschikt. De tas heeft een elegante uitstraling en is perfect voor ieder moment van de dag! Of je nu een avondje uit gaat of een winterse wandeling maakt, Phonebag Rollingwood is een absolute musthave.  

Crossbody Valley 

Last but not least: Crossbody Valley. Door de goudkleurige hardware krijgt het stoere ontwerp een elegante touch. De tas heeft precies de juiste grootte voor je essentials, waardoor de tas altijd fijn is om mee te nemen. Combineer de tas bijvoorbeeld met een mooie teddy jas en een wollen trui en je bent klaar om te stralen in de koude temperaturen! 

Kortom, deze tassen zijn onmisbaar in de winter. Of je nu een tas zoekt voor de feestdagen of een tas voor dagelijks gebruik, met deze tassen straal jij het hele seizoen! 



Genoemde producten