The Never Out Of Stock Collectie of 2024 

2024 is van start gegaan, dat betekent een nieuw jaar met nieuwe collecties! Ondanks dat er weer hele toffe collecties gelanceerd gaan worden, blijven onze tijdloze iconen altijd toppers. We laten je graag onze ‘Never Out Stock’ zien, deze items mogen niet ontbreken in 2024. 

Laten we beginnen met dé icoon van de iconen! 2024 zal veel veranderingen met zich meebrengen, maar welk model altijd in onze collectie te vinden is; ‘The Bag’. The Bag is de welbekende school, werk, luier, weekend en -ga zo maar door- tas. De tas die altijd van pas komt en jouw perfecte metgezel is voor alle avonturen in het nieuwe jaar. 

De volgende modellen zijn ook all time favourites vanwege de praktische aspecten. De Laptop Bag Babell, Laptop Bag Buckley en Laptop Bag Elston zijn ideaal als je vaak een laptop bij je draagt. Door het stevige leer en speciale laptopvak kunnen deze tassen je laptop goed beschermen. 

Een rugzak is tijdloos, altijd handig en gemakkelijk te vervoeren. Daarom mogen Backpack Kirkby en Backpack Tartlton niet ontbreken in onze lijst. Deze twee modellen komen in de kleuren cognac en zwart, wat betreft het model én kleur zit je dus altijd goed. Een nieuwe stad verkennen, een uitje naar het strand of je boeken meesjouwen voor school; deze tassen zijn niet alleen heel stoer, maar ook super praktisch. Zo ook komend jaar! 

Nu we alle voordelen van deze handige tassen hebben besproken, is het tijd voor de middelmaat en kleintjes in onze collectie! Want niet alleen grote tassen zijn praktisch, maar ook de kleinere modellen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Klein, maar oh zo fijn. Niet alleen fijn, deze tasjes zijn superleuk te combineren met je outfit.  

De Phone Bag Hanna en Phone Purse Garston zijn ideaal voor jou, als je niet veel nodig hebt tijdens je shopping days of city trips. Alleen je essentials bij de hand! Phone Bag Hanna heeft een stoere strap om je outfit echt op te laten vallen. 

Heb je toch iets meer ruimte nodig? Geen probleem! Bag Franklin 2.0, Bag Lymm en Bag Betley zijn hele fijne crossbody tassen, met de leuke kleuren van de tassen kan je de plank niet misslaan! Deze tassen kun je zowel als ‘day’’ bag maar ook als night out’ bag dragen! Je hebt je handen vrij voor al je shopping bags, tijdens een fietstocht of dansjes! Deze zijn voor zowel 2024 als de toekomst een echte musthave!

 

In een wereld waar voortdurend veranderingen plaatsvinden en trends komen en gaan, blijven de Never Out Of Stock tassen altijd iconisch. Word en blijf trendy met deze tassen en omarm ze voor een lange tijd! Happy shopping! Genoemde producten