How to style: Western Collection 

Een tas vormt de finishing touch van een outfit. Met de tassen uit de Western Collection kan je jouw outfit helemaal compleet maken. Zo kan je een elegante uitstraling creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor een tweedelig pak, of juist voor een stoere look met leren details. Benieuwd hoe je jouw favoriete tas uit de Western Collection kan stylen? Lees dan verder!  

Touch of color 

In de winter is het niet alleen tijd voor donkere kleuren; voeg wat kleur toe aan je outfit. Kleur maakt je look net iets 'out of the box’. Phonebag Rollingwood is ideaal voor een avondje uit. Combineer de tas met opvallende, kleurrijke boots, en je zult gegarandeerd de show stelen! Houd de rest van de outfit eenvoudig met een mooie jeans en een leren jas. 

All beige 

Met kleuren zoals beige sla je nooit de plank mis. Neutrale kleuren zorgen ervoor dat je tas er helemaal uitspringt. Ga bijvoorbeeld voor een elegant pak in combinatie met stoere cowboylaarzen voor een unieke uitstraling. Of je nu een dagje gaat winkelen of naar kantoor gaat, deze outfit is geschikt voor elke gelegenheid! 

Statement pieces 

Crossbody Forest in de kleur ‘Gold’ is een echte eyecatcher. Je kunt je outfit rustig houden door de tas te combineren met neutrale kleuren, of ga juist voor een gedurfde look door felle kleuren met elkaar te mixen. Combineer de tas bijvoorbeeld met een groen pak en stoere sneakers, en je zult zeker opvallen!

Leather look 

Ga voor een stoere uitstraling met Crossbody Webberville. Leer zorgt voor een robuuste look. Je kunt voor een complete leather look gaan, maar je kunt het ook goed combineren met andere materialen. Een leren jas kan je bijvoorbeeld dragen met een spijkerbroek, en een leren broek gaat goed samen met een wollen trui.  

Teddy gilet 

Een gilet kan je outfit net even wat leuker maken. Daarnaast kan je met een gilet alle kanten op. Zo staat een teddy gilet leuk met een blouse en een spijker gilet met een trui. Combineer Crossbody Forest met een mooi teddy gilet, een witte blouse, en je bent klaar om te shinen!  

Voor welke look ga jij? Of je nu gaat lunchen of een avondje op stap gaat, bovenstaande looks zorgen ervoor dat jij met je favoriete Cowboysbag zult stralen! 



Genoemde producten