Tassen trends 2024

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te upgraden met de nieuwste Spring Summer collectie van Cowboysbag. Of je nu op zoek bent naar de perfecte tas voor een stedentrip, een festivaldag of een romantische date, deze collectie heeft voor elke gelegenheid de ideale tas. Benieuwd welke tas bij welke activiteit past en hoe je deze kunt stijlen voor een fantastische zomerse outfit? Lees dan snel verder. 

Stedentrips

Ontdek hoe je met de Citybag Buffalo en Whitney van Cowboysbag jouw stedentrip outfit een boost kunt geven! Laat je niet beperken tot donkere kleuren; voeg wat kleur toe aan je look en maak deze net iets 'out of the box'. Deze tassen zijn ideaal voor een dagje de stad verkennen en bieden genoeg ruimte voor al je essentials. Combineer ze met een leuke rok, een blouse en zwarte hoge laarzen voor een chique en comfortabele look waarmee je gegarandeerd de show steelt! 

Festival tas

Ga voor een onvergetelijke festivalervaring met de Crossbody Midway of Phonebag Kane van Cowboysbag! Deze tassen zijn niet alleen praktisch voor al je essentials, maar geven ook jouw festivaloutfit de finishing touch. Hun compacte formaat zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen en volop van de muziek kunt genieten terwijl je telefoon altijd binnen handbereik is. Combineer deze tassen met een stoer leren of spijkershort, een kleurrijk topje met comfortabele sneakers voor een festivallook waarmee je zeker de show zult stelen op het festivalterrein! 

Date night  

Voor een romantische date night wil je er natuurlijk op je best uitzien, maar ook praktisch blijven. Kies daarom voor de Handbag Riverton of Shopper Brookfield! Deze tassen bieden voldoende ruimte voor al je essentials zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en make-up, terwijl ze een stijlvolle toevoeging zijn aan je outfit. Combineer deze tassen met een elegant jurkje en stoere cowboylaarzen voor een mix van chic en casual. Voeg een trendy hoed toe voor een speelse touch die je outfit helemaal afmaakt. 

Welke stijl past het beste bij jou? Of je nu een ontspannen lunch of een avondje uit op de planning hebt staan, de hierboven beschreven looks garanderen dat je met je favoriete Cowboysbag in het middelpunt van de belangstelling zult staan! Genoemde producten