Welke tas past bij jou?

In de nieuwe Spring Summer collectie van Cowboysbag is er voor elk type wel een passende tas te vinden. Of je nu continu onderweg bent, alleen essentiële spullen mee wilt nemen, een professional bent die altijd zijn laptop bij de hand heeft, of een avontuurlijke reiziger of student bent, Cowboysbag heeft voor iedereen de perfecte tas. Benieuwd welke tas het beste bij jou past? Lees dan snel verder! 

De ideale shopper 

De shopper is perfect voor degenen die vaak onderweg zijn. Dit vanwege het ruime interieur waardoor er voldoende spullen in de tas passen. Of het nu gaat om boodschappen, persoonlijke benodigdheden of werkdocumenten, het past er allemaal in. Ook door de stevige handvatten is het gemakkelijk om de tas te dragen en kun je deze lekker over je schouder dragen. 

Crossbodytassen 

Wanneer je een persoon bent die zo min mogelijk wilt tillen en liever zo min mogelijk meeneemt, is de crossbody bag een uitstekend alternatief. Deze tas is zowel compact als praktisch. Hij biedt voldoende ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels en andere kleine items. Je kunt de tas gemakkelijk diagonaal dragen over je lichaam, wat extra gemak en vrijheid biedt terwijl je onderweg bent. 

De perfecte werktas 

Voor de echte workaholics is een tas waar ruimte is voor een laptop en notitieboekje enorm handig. De laptop bag biedt al deze functies, waardoor deze perfect geschikt is. Vanwege een apart vak voor de laptop weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken dat deze uit je tas zou kunnen vallen. Door het uiterlijk van de tas loop je er ook nog eens modieus bij. Twee in één dus. 

Handige rugzakken 

Voor reizigers of studenten is een goede tas onmisbaar. Als je naast een functionele rugzak ook nog op zoek bent naar een stijlvol exemplaar, dan zit je met de Cowboysbag Backpack Copper helemaal goed. Deze rugzak biedt niet alleen stijl, maar ook functionaliteit en voldoende ruimte voor boeken, gadgets en snacks. Vanwege de verstelbare banden zorgt hij voor een comfortabele pasvorm, waardoor je met gemak de hele dag op stap kunt gaan. 

Of je nu constant onderweg bent, alleen het essentiële wilt meenemen, een professional bent die zijn laptop nodig heeft of een avontuurlijke reiziger of student bent, Cowboysbag heeft de perfecte tas voor jou. Kies de tas die het beste past bij jouw levensstijl en behoeften, en ga op pad met stijl en gemak dankzij de collectie van Cowboysbag. 



Genoemde producten