Seen by

Ook onze tassen zijn vaak te spotten bij influencers en wat is er nu leuker dan ook direct wat outfit inspiratie bij jouw taskeuze te krijgen. In deze blog laten wij verschillende tassen van Cowboysbag zien en op welke manieren de influencers deze stylen. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw dagelijkse looks? Lees (kijk) dan zeker even verder!   

Citybag Whitney  

Gespot op: @eemsxo. Eemy rockt de fantastische Citybag Whitney in de kleur Nomad. De tas heeft niet alleen een handig formaat om bij je te dragen, maar ook een gaaf patroon op de voorkant. Naast dat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen, maakt deze tas je look helemaal af. Gecombineerd met deze geweldige beige coat, is je outfit helemaal compleet!

Hobo Brampton  

Schijnwerper op @isabeaupeti en haar onmisbare accessoire: de Hobo Brampton in het zwart. Waarom is deze tas zo essentieel? Het biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Isa zelf is helemaal weg van deze tas vanwege het gemak waarmee ze haar laptop en andere spullen kan meenemen. Nou Isa, we kunnen niet anders dan het met je eens zijn! Je outfit is absoluut geweldig! Zoek niet verder naar de perfecte combinatie van praktisch en chic, de Hobo Brampton is het antwoord!  

Citybag Whitney  

Ook @wonen_bij_chantal schittert met de Citybag Whitney in de kleur tan. Wat maakt deze tas zo perfect? Het formaat is precies goed, groot genoeg voor al je spullen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Ideaal voor een dagje uit en de tas maakt de outfit helemaal af. Wij zijn fan van deze look, en wedden dat jij dat ook bent!  

Messenger Bag Jarell

Ontdek hoe @jasmijnkremer haar look naar een hoger niveau tilt met onze Messenger Bag Jarell in de betoverende kleur Dusk Blue! Deze tas is niet alleen de perfecte finishing touch voor elke outfit, maar biedt ook voldoende ruimte voor al je musthaves. Geniet nu van een ontspannen moment met een kopje thee in het zonnetje. Outfit inspiratie ten top! 

Citybag Whitney

De spotlights schijnen vandaag op de knappe @juliavaleriee, onze laatste influencer van de dag! In haar verbluffende lichtblauwe pak, is de kers op de taart deze geweldige tas die perfect matcht met de kleuren in haar outfit. Met deze tas ben jij helemaal klaar om de lente in te duiken. Waar wacht je nog op? Shop 'm nu en laat je outfit stralen!

Met een van deze tassen van Cowboysbag maak jij jouw look direct compleet! Of je nu een tas nodig hebt voor je laptop, voor een dagje uit, of gewoon voor dagelijks gebruik, Cowboysbag heeft voor ieder wat wils! 



Genoemde producten