Moederdag cadeautips

Verwen je moeder, beste vriendin, oma of geliefde met een onvergetelijk cadeau, naast een heerlijk ontbijt op bed en een dikke knuffel. Of je nu kiest voor een stijlvolle shopper of een prachtige riem, met deze items zit je altijd goed! 

Oversized but trendy 

Een moeder draagt altijd van alles bij zich en een shopper is de perfecte tas om al die spullen in op te bergen. Onze Shopper Brookfield is niet alleen ruim, maar ook ideaal voor de werkende mama die stijlvol de deur uit wil gaan! En laten we eerlijk zijn, wie wordt er niet blij van een nieuwe tas? 

De perfecte belt 

Als je op zoek bent naar een kleiner maar toch fantastisch cadeau, dan is een riem altijd een goed idee. Bij onze riemen kun je kiezen uit basic modellen of opvallende exemplaren met studs. De prachtige gespen geven elke outfit de finishing touch! 

Finishing touch van elke look 

Hoe we het eerder al hadden over een shopper om al je essentials in op te bergen, kan een telefoontas ook ideaal zijn voor de moeders die liever niet te veel spullen bij zich dragen. Onze Phonebag Kane, met zijn mooie gouden hardware, voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit. En natuurlijk, zijn alle telefoontasjes helemaal on trend!  

Onmisbaar item in elke tas 

Een portemonnee blijft een essentieel item. Onze Wallet Alvarado uit de laatste collectie biedt genoeg ruimte voor alle pasjes en muntgeld, terwijl Wallet Marlin perfect past bij de eerdergenoemde Shopper Brookfield. Een perfect duo om te geven! 

Tijdloze crossbodytassen  

Of je nu een dagje gaat winkelen of de kids van school gaat halen, een crossbody bag is altijd handig én stijlvol. Bij Cowboysbag hebben we een breed assortiment, van kleurrijke modellen zoals de Crossbody Britt Double tot rustigere stijlen zoals de Crossbody Austin met een unieke opdruk. Genoeg keuze dus om de perfecte tas te vinden voor elke gelegenheid! 



Genoemde producten