How to style Cowboysbag X Dappermaentje

Jouw Cowboysbag x Dappermaentje tas stylen volgens de laatste trends? We got you! De dagen worden weer kouder en de winter staat voor de deur. Dat betekent dikke truien, veel laagjes en toffe accessoires! Maar hoe zorg je ervoor dat je deze winter zowel warm als stylish de deur uitgaat met jouw Cowboysbag tas? We zetten de leukste tips voor het stylen van jouw favoriete tas van Cowboysbag X Dappermaentje op een rij. Uiteraard volgens de laatste trends!

All leather look

Ga voor leer! Met leer kun je alle kanten op. Creëer er een stoere look mee of ga juist voor sexy. Met een bikerjack geef je een stoere twist aan je look, terwijl je met een leren rok of jurk weer een andere touch geeft aan je outfit. Ook leuk: kies voor een volledige look met leren materialen. Combineer deze met één van de leren tassen uit de nieuwste Cowboysbag x Dappermaentje collectie en je bent ready to go!

Shoulderbag Crescent Moon

Waistcoats en gilets

Super trendy en ontzettend makkelijk te combineren: de waistcoat! Deze trend is ideaal voor het creëren van laagjes. Draag een waistcoat of gilet over een jurk, blouse of trui. Zo geef je extra dimensie aan je look, maar ook extra warmte! Uiteraard mag een mooie Cowboysbag tas niet ontbreken om de outfit compleet te maken. Door de laagjes in deze look is het leuk om er een crossbody bij te dragen, zodat de tas niet wegvalt. Kies bijvoorbeeld voor de Crossbody Orbit met een grovere strap of kies voor één van de speelse buckets!

Crossbody Full Moon

Tijdloze basics

Een basic look hoeft absoluut niet saai te zijn. Tijdloze basics zijn weer helemaal in! Basic items zijn altijd handig en ontzettend makkelijk te combineren. Kies voor een klassieke witte top in combinatie met een goede jeans en je hebt meteen een trendy outfit. Draag hier nog een blazer overheen om de outfit wat warmer te maken en je look is compleet. Klassieke kleuren uit de Cowboysbag X Dappermaentje collectie die perfect bij deze trend passen zijn; zwart, wit en cappuccino. Uiteraard kun je de outfit ook een speelse touch geven door te kiezen voor een Cowboysbag tas met zebraprint zoals de Crossbody Full Moon.

Crossbody Orbit

Uitgesproken kleuren

Deze winter hoef je absoluut niet alleen maar donkere kleuren te dragen. Uitgesproken en felle kleuren zijn namelijk helemaal trendy. Dit kun je terug laten komen in je gehele outfit door te kiezen voor een blazerpak in een mooie kleur bijvoorbeeld, maar je kunt het ook iets subtieler aanpakken door te gaan voor een kleurrijke tas. In de Cowboysbag X Dappermaentje collectie vind je een mooie rode kleur terug bij elk model tas. “When in doubt, wear red!”

Bucket SolsticeGenoemde producten