De City Collection

Deze week in de spotlight: de City Collection! De tassen in deze mooie collectie zijn geïnspireerd op het stadsleven en hebben een modern design met strakke lijnen en hoekige vormen. Alle city bags zijn clean en classy en zijn perfect te dragen als everyday bag!

Bag Carlin

Bag Carlin is de ultieme multi-purpose tas. Draag de tas over de schouder tijdens een avondje uit of crossbody tijdens een dagje stad. Door het makkelijk verstelbare koord, kun je met deze tas alle kanten op!  

Bag Kuna

Een grote tas met lekker veel opbergruimte. Dat is de Hobo Bag Kuna. Binnenin heeft de tas 2 open vakken en 1 ritsvak. Bag Kuna is perfect voor een dagje weg, maar zeker ook goed te gebruiken als werk- of schooltas.

Laptop Bag Hailey

Een goede laptoptas mag natuurlijk niet ontbreken in een echte City Collection! Laptop Bag Hailey heeft ruimte voor een 15.6 inch laptop en heeft daarnaast nog 3 open vakken en 2 ritsvakken voor extra opbergruimte. Ontzettend fijn om mee te nemen naar werk, school of een meeting buiten de deur!

Bag Crane

Deze tas is goed te dragen naar kantoor, maar missstaat ook zeker niet tijdens andere gelegenheden. Binnenin deze Bag Crane vind je 1 open vak en 1 ritsvak voor extra opbergruimte. Genoeg ruimte dus voor al je essentials!

Bag Nyssa

Nog op zoek naar een fijne handtas die bij elke outfit leuk staat? Dan is Bag Nyssa een goede keuze! Deze handtas heeft een speels extra vak aan de voorzijde en ook genoeg ruimte binnenin om al je dagelijkse essentials in op te bergen.

Benieuwd naar de gehele Spring/Summer collectie? Shop alle tassen uit de nieuwste SS23 collectie hier!Genoemde producten