De Big Croco Collection

De Big Croco Collection heeft een stoer karakter met als centraal thema de toffe croco print die je terugvindt bij elke tas. De collectie bestaat uit leuke crossbody bags beschikbaar in verschillende modellen en goede basiskleuren. Ga voor een phonebag of een fijne shopper. Deze collectie heeft het allemaal!

Bag Brogan

Bag Brogan is een ontzettend handige phone bag die perfect is om mee te nemen naar een feestje of festival aankomende zomer. De tas biedt genoeg ruimte om je telefoon en kleine essentials in mee te dragen.

Bag Timber

Deze fijne crossbody bag is de perfecte tas voor elke dag. Bag Timber heeft ook nog eens een handige vakje binnenin speciaal gemaakt om je pasjes veilig in op te bergen. Een grote portemonnee meenemen is dus overbodig. Hoe makkelijk is dat!

Bag Rigby

Bag Rigby is een echte business tas. Neem de tas mee naar je werk of een belangrijke afspraak. Hier zal de tas zeker niet misstaan! De tas heeft een open voorvak en beschikt binnenin over 1 open vak en 1 ritsvak voor extra opbergruimte.

Bag Homedale

Draag deze leuke tas over je schouder of crossbody. Bag Homedale is ideaal om te dragen tijdens een dagje weg of een dagje shoppen. Deze tas biedt genoeg ruimte om al je dagelijkse essentials in kwijt te kunnen!

Bag Belfield

De leuke crossbody Bag Belfield is uniek door de speciale rits die zich bevindt aan de zijkant van de tas. Hierdoor kun je afwisselen met de vorm van de tas. Maak de tas groter door de rits open te dragen of houdt het compact door de rits dicht te houden. Hoe leuk om je everyday tas af en toe een andere twist te geven!

Bag Midvale

Ook Bag Midvale heeft ditzelfde unieke ritsdetail, waardoor de tas op meerdere manieren gedragen kan worden. Bag Midvale is hierdoor vergelijkbaar met Bag Belfield, maar is nét een slag groter. Ook heeft de tas een extra voorvak en veel opbergruimte binnenin.

Bag Caldwell

Als laatste is Bag Caldwell toegevoegd aan de collectie met een zachtere ronde vorm. De tas heeft daarnaast een handig extra voorvak die sluit met een rits. Door de vorm van de tas is deze geschikt voor verschillende gelegenheden en ook als everyday tas is Bag Caldwell super handig!

Benieuwd naar de gehele Spring/Summer collectie? Shop alle tassen hier!Genoemde producten