De perfecte items voor de zomer

De temperaturen stijgen en de zomer staat om de hoek. Of je nu een heerlijke vakantie hebt gepland of gaat genieten van het weer in Nederland, met een trendy tas van Cowboysbag ga je stijlvol de zomer tegemoet!

Ideale shoppers 

Een absolute must-have deze zomer is een ruime shopper. En hoe leuk is de Poppy Oriental? Gemaakt van textiel en verkrijgbaar in twee zomerse kleuren met een bohemian touch. Deze shopper is ideaal voor uitstapjes naar het strand of het zwembad en biedt genoeg ruimte voor je handdoek, zonnebrandcrème en zwemspullen. Bovendien is de shopper ook perfect voor een uitstapje naar de supermarkt voor die heerlijke zomerse barbecue. Profiteer nu van een exclusieve korting van 30%! 

Handige telefoontasjes 

Wat heb je tegenwoordig nog meer nodig dan enkel je telefoon? Misschien een klein portemonneetje of je sleutels? Houd het deze zomer lekker compact met de trendy telefoontasjes van Cowboysbag! De Phone Bag Dunlap heeft twee handige ritsvakjes; een voor je telefoon en een voor andere accessoires. En om je outfit op te fleuren, heeft de tas een stijlvolle strap met slangenprint!

 

Vrolijke kleurtjes 

Kleur is onmisbaar in de zomer! Combineer je prachtige witte jurk met een pastel roze tas uit de nieuwe High Summer Collectie, zoals de Baguette Trimmer. Deze crossbodytas is gemaakt van hoogwaardig nubuckleer en heeft een speels kwastje als extra accent. Naast pastel roze hebben we ook een zachte groene kleur in de collectie, zoals de Hobo Del Rey. Een perfecte tas om deze zomer mee op pad te gaan. 

Op zoek naar een andere trendy tas om de zomer in stijl door te brengen? Hier vind je de leukste tassen van dit moment! Genoemde producten